Ανακοινώθηκε spinoff σειρά για το The Boys – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


H σειρά κόμικ The Boys έχει την δεύτερη σεζόν, ενώ παράλληλα έχει ανανεωθεί και για τρίτη αλλά θα έχει και μια spinoff σειρά όπως ανακοινώθηκε και θα εμβαθύνει περισσότερο στο σύμπαν των υπερηρώων.

Η spinoff σειρά θα εκτυλίσσεται στο κολέγιο εκπαίδευστης των υπερηρώων της Vought International, εκεί όπου εκτός από την ανάπτυξη των υπερδυνάμεων τους και την ανάδειξη τους σε κορυφαίους στο είδος τους, τεστάρουν και την προσωπικότητα τους.

Δημιουργός είναι ο Craig Rosenberg, με το πρώτο επεισόδιο να είναι έτοιμο,ενώ παραγγοί θα συνεχίσουν να είναι οι Eric Kripke, Seth Rogen και Evan Goldberg από την κανονική σειρά. Περισσότερα στο μέλλον.

Oι τίτλοι από τα επεισόδια για την δεύτερη σεζόν είναι τα εξής:

  1. Butcher, Baker, Candlestick Maker
  2. Nothing Like It In The World
  3. Over The Hill With The Swords Of A Thousand Men
  4. Proper Preparation and Planning
  5. The Big Ride
  6. The Bloody Doors Off
  7. We Gotta Go Now
  8. What I Know

H σειρά εξελίσσεται σε έναν κόσμο όπου οι υπερήρωες αποδέχονται την σκοτεινή πλευρά της δόξας τους και επικεντρώνεται σε μία ομάδα τιμωρών, γνωστοί και ως “The Boys”, οι οποίοι έχουν σαν στόχο να καταρρίψουν διαφθαρμένους υπερήρωες με άγριους καβγάδες και μία γενική επιθυμία για βρώμικα παιχνίδια.

Οι δημιουργοί του βιβλίου, Garth Ennis και Darick Robertson είναι στην συμπαραγωγή, ο δημιουργός του “Supernatural” Eric Kripke είναι showrunner, ενώ πρωταγωνιστούν οι Karl Urban, Elisabeth Shue, Erin Moriarty, Antony Starr, Dominique McElligott, Jessie T. Usher και άλλοι.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss