Ζάχαρη καρύδας. Πόσο καλή επιλογή μπορεί να είναι;

Πολλοί αναζητούν εναλλακτικές συνταγές για να κάνουν τα γλυκά τους με λιγότερες θερμίδες και μικρότερη επιβάρυνση για τη διατροφή τους. Οι παραλλαγές δίνουν και παίρνουν και συνήθως η προσοχή εστιάζεται στα λιπαρά και στο είδος των λιπαρών που θα χρησιμοποιήσουν.
Τα τελευταία χρόνια όμως έχουν εμφανιστεί και εναλλακτικές επιλογές για τη ζάχαρη και όχι απαραίτητα τεχνητά γλυκαντικά. …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή