Κριτική για την σειρά Emily In Paris – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Έχοντας βρει τη δουλειά των ονείρων της στο Παρίσι, η Έμιλι Κούπερ, στέλεχος μάρκετινγκ από το Σικάγο, πρέπει να συνδυάσει δουλειά, φιλίες και έρωτα στη νέα ζωή της.

Οι προθέσεις για την σειρά Emily In Paris είναι ξεκάθαρες από την αρχή και σίγουρα θέλει να προσφέρει γέλιο, με διασκεδαστικά μισάωρα και γενικότερα κάτι ανάλαφρο, ωστόσο σκοντάφτει στα ίδια τα στερεότυπα που υποτίθεται θέλει να αποφύγει και στα κλισέ του είδους.

Τα οποία όπως είναι απόλυτα λογικό (για μια σειρά του είδους) κυριαρχούν και σίγουρα το περιμένει κανείς, ωστόσο το πρόβλημα έγκειται στο ότι μπορούσε να είναι πιο διασκεδαστική και λιγότερο “διδακτική”, με μερικές σκηνές που πραγματικά είναι τιγκαρισμένες σε βαρετά κλισέ, χωρίς νόημα στην όλη εξέλιξη.

Σε πολλά σημεία μπορούσε να είναι πολύ καλύτερη μιας και οι ρομαντικές σειρές (όπως και άλλα είδη φυσικά) μας έχουν συνηθίσει σε άλλα δεδομένα και ενώ έχει κάποιες λίγες συμπαθητικές στιγμές, δεν καταφέρνει να κυλήσει ανώδυνα ως σύνολο.

Κακή δεν την λες, αλλά το πρόβλημα της σειράς, είναι πέρα από την μικρή διάρκεια των επεισοδίων της, εκεί που πάει να γίνει υποφερτή, δείχνει να είναι υπερφορτωμένη με αχρείαστες σκηνές και fillers που αλλοιώνουν την συνολική εικόνα.

Και ενώ θέλει να προσφέρει κάτι διασκεδαστικό καταλήγει σε κάτι πιο ανιαρά ανάλαφρο και generic, γεμάτη από αντιπαθητικούς (με τον ένα ή τον άλλο τρόπο) χαρακτήρες, ενώ παράλληλα σε αρκετά σημεία νιώθεις ότι λείπουν πράγματα για να φέρει το κάτι παραπάνω.

Γενικά υπάρχει μια… τσαπατσουλιά στο όλο εγχείρημα, πολλές (δυνητικά) διασκεδαστικές στιγμές μένουν στο… ράφι, γενικά μοιάζει να θέλει να πάει σε… fast forward, έχοντας όλα τα άσχημα που διαθέτει μια τυπική Αμερικάνικη κομεντί, με ασύνδετες σκηνές, κενό περιεχόμενο και ενοχλητικά στερεότυπα. Πράγματα που άλλες φορές δεν θα δίναμε σημασία, αλλά εδώ αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα για κάνει ευχάριστο και αξιοπρεπές.

Η σειρά Emily In Paris σε γενικές γραμμές είναι μέτρια, δεν θα μείνει αξέχαστη και δεν φέρνει αυτό το κάτι παραπάνω που θα μπορούσε να αξιοποιήσει η κεντρική ιδέα, αν δεν επέμενε σε στοιχεία που δεν βοηθούν την εξέλιξη του fun, των χαρακτήρων και της ιστορίας.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: ★✬☆☆☆

– Ακόμα, μπορείτε να δείτε:


0

Λεπτά

 

  • Lily Collins 
  • Philippine Leroy-Beaulieu
  • Bruno Gouery

Emily In Paris Trailer


Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss