Μπριζόλα με σάλτσα μουστάρδας

Ένας γευστικός τρόπος μαγειρέματος του κρέατος. Για αυτούς που θέλουν κάτι διαφορετικό από ένα ψήσιμο στη σχάρα ή στο φούρνο. Ιδανική πρόταση για όσους θέλουν το κάτι παραπάνω από κρέας ψητό.
ΥΛΙΚΑ

μια μέτρια μπριζόλα (μοσχαρίσια ή χοιρινή)
1-2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
Ένα μέτριο ξερό κρεμμύδι
Ένα κουταλάκι του γλυκού αλεύρι
Δύο κουταλιές γλυκού μουστάρδα
Ένα κουταλάκι γλυκού κάπαρη
Αλάτι
Πιπέρι
Λεμόνι χυμό

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Σε αντικολλητικό σκεύος ψήνετε και από τις δύο πλευρές μία μπριζόλα απ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή