Ο Πρίντεζης χάρισε το δεύτερο σερί διπλό στον Ολυμπιακό 81-79 τον Ερυθρό Αστέρα

allstarbasket.gr

Ο Γιώργος Πρίντεζης έβαλε φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του στη νίκη του  Ολυμπιακού στο Βελιγράδι με 81-79 επί του  Ερυθρού Αστέρα  με καλάθι στα 3 δευτερόλεπτα και ηγετική παρουσία στο δεύτερο ημίχρονο!

Με το σκορ στο 79-79 και την επαναφορά για τον Ολυμπιακό στα 6 δεύτερα, ο “υπαρχηγός” του Ολυμπιακού πέτυχε το καλάθι, πήρε και το φάουλ από τον Ο’Μπράιαντ.

Έχασε τη βολή κι ο Ερυθρός Αστέρας αρκέστηκε σε σουτ της απελπισίας πίσω από το κέντρο με τον Λάζιτς!

Το ‘χε ξανακάνει ο Γιώργος Πρίντεζης την περίοδο 2016/17 και συγκεκριμένα 22 Μαρτίου του 2017, όταν με δικό του καλάθι, ο Ολυμπιακός είχε νικήσει τον Αστέρα στο Βελιγράδι με 66-64!

Ο Ολυμπιακός ήταν μεταμορφωμένος στο δεύτερο ημίχρονο, κυρίως από την άμυνα που είχε επιτρέψει 30 πόντους στους Σέρβους στο πρώτο δεκάλεπτο με 6/8 τρίποντα!

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης πέτυχε και τους 11 πόντους του με 3/4 τρίποντα στην ανατροπή του Ολυμπιακού, όπως και ο Χάρισον με τα τρία συνεχόμενα τρίποντά του, όταν οι ¨”ερυθρόλευκοι” έφτασαν στον πόντο τον αντίπαλό τους, που είχε προηγηθεί έως 16 πόντους διαφοράς!

allstarbasket.gr

Ο Γιώργος Πρίντεζης πέτυχε 12 από τους 16 πόντους του στο δεύτερο ημίχρονο κι έκαναν όση δουλειά είχαν κάνει επιθετικά στο πρώτο μισό, Σλούκας και ο Βασίλης Σπανούλης με το ιστορικό του ρεκόρ!

Συνολικά ο Ολυμπιακός είχε πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, οι τέσσερις Έλληνες, εάν έχει κάποια σημασία, και δεν πλήρωσε τα 19 του λάθη που σε συνδυασμό με τα επιθετικά ριμπάουντ των Σέρβων πρόσφεραν 16 (!!!) περισσότερες επιθέσεις στους γηπεδούχους!

Ήταν όμως η άμυνα της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα στο δεύτερο ημίχρονο, που άλλαξε τα δεδομένα του αγώνα!

Είναι ενδεικτικό ότι οι Σέρβοι δεν σκόραραν από τη ρακέτα στην τρίτη περίοδο, για την ακρίβεια, δεν πέτυχαν κανένα δίποντο όταν ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα 62-61 στα 30:00. Κι άρχισε με 8-0 την τελευταία για το 70-61, αλλά κάποιες λάθος επιλογές έκαναν πάλι ντέρμπι τον αγώνα.

Μέχρι που η μπάλα έφτασε στα 6 δεύτερα στα χέρια του Πρίντεζη που πέτυχε ένα ακόμα νικητήριο καλάθι στη μακρά καριέρα του!

Τα δεκάλεπτα: 30-16, 45-37, 61-62, 79-81

Η στατιστική των δύο ομάδων με ένα κλικ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ EUROLEAGUE

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ EUROLEAGUE

Σπανούλης: Σουτάρω και ποτέ δεν σκέφτομαι τι έχει προηγηθεί! (video)

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss