Τα όσπρια, όπως οι φακές, τα φασόλια, τα ρεβίθια, τα κουκιά αλλά και ποικιλίες αυτών, φαίνεται να περιέχουν την μεγαλύτερη ποσότητα πρωτεΐνης σε σύγκριση με τα υπόλοιπα τρόφιμα φυτικής προέλευσης.
Περιέχουν σύνθετους υδατάνθρακες, σημαντικούς για τον ανθρώπινο οργανισμό, σημαντικές ποσότητες φυτικών ινών αλλά και ποσότητες γαλακτο-ολιγοσακχαριτών (GOS), οι οποίοι είναι αρκετά ωφέλιμοι υδατάνθρακες για την υγεία του εντέρου …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή
© Newsmag.gr 2024. Design by The Design Agency