Σπανακόρυζο

0
67

Το σπανακόρυζο, το αγαπημένο παραδοσιακό πιάτο στην κοκκινιστή του εκδοχή
Υλικά για 4-5 μερίδες

μισό κιλό σπανάκι
150 γρ σκούρο ρύζι
δυο μέτρια πράσα
δυο φρέσκα κρεμμύδια
λίγο άνηθο
ένα φλιτζάνι χυμό ντομάταςκατά προτίμηση φρέσκο
έξι κουταλιές της σούπας λάδι
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση
Καθαρίζουμε το σπανάκι και το κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια σε αντίθεση με τοπράσο, τα κρεμμύδια και τον άνηθο τα οποία τα κόβουμε σε μικρότερα κομμάτια.
Σοτάρουμε με την μισή ποσότητα από το λάδι όλα τα λαχανικά για 2-3 λεπτά.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τον χυμό ντομάτας και δυο ποτήρι …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή