Τα πραγματικά #ProudBoys παίρνουν πίσω το hashtag τους από τους ακροδεξιούς – The Press Project – Ειδήσεις, Αναλύσεις, Ραδιόφωνο, Τηλεόραση

ΛΟΑΤΚΙ+ ζευγάρια «κατέλαβαν» τις τελευταίες ώρες το hashtag #ProudBoys στο twitter, που έως πρότινος το χρησιμοποιούσε μια ακροδεξιά ομάδα στις ΗΠΑ που ονομάζεται έτσι.

Συγκεκριμένα τα «Proud Boys», είναι μια ακροδεξιά ομάδα που ιδρύθηκε το 2016 στις ΗΠΑ και αυτοαποκαλείται «λευκή σοβινιστική» οργάνωση. Η ομάδα έγινε ευρέως γνωστή όταν ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αρνήθηκε πριν λίγες ημέρες να την καταδικάσει κατά τη διάρκεια του προεδρικού debate. Αργότερα όμως, κατήγγειλε την ομάδα σε συνέντευξή του στο Fox News.

Την Κυριακή, το hashtag #ProudBoys άρχισε να γίνεται δημοφιλές στη Βόρεια Αμερική, καθώς οι χρήστες της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας το συμπεριέλαβαν σε φωτογραφίες από γάμους τους, pride και άλλων σημαντικών στιγμών της ζωής τους.

Μάλιστα, ο επίσημος λογαριασμός Twitter των Καναδικών Ένοπλων Δυνάμεων στις Ηνωμένες Πολιτείες μοιράστηκε μια εικόνα ενός στρατιώτη που φιλάει τον σύντροφό του, μαζί με τη σημαία του Καναδά και το ουράνιο τόξο της υπερηφάνειας στην ανάρτηση. Υπό το hashtag #ProudBoys.

«Αν φοράς τη στολή μας, ξέρεις τι σημαίνει. Αν σκέφτεσαι να φορέσεις τη στολή μας, μάθε τι σημαίνει», ανέφερε σε ένα tweet. «Η αγάπη είναι αγάπη» συμπλήρωσε.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss