Το σύμπαν της κουζίνας είναι συναρπαστικό. Αυτό αποδεικνύει η δημοφιλία των μαγειρικών εκπομπών, το γεγονός ότι προσωπικότητες σαν τον Άντονι Μπουρντέν λατρεύτηκαν σαν «ροκ σταρς της κουζίνας» αλλά και η μυθοπλασία που επιλέγει να λέει ιστορίες που περνούν από το στομάχι.
Όπως και έκανε πέρυσι στο σινεμά με το εξαιρετικό «Σημείο Βρασμού» του Φίλιπ Μπαραντίνι, ένα μονόπλανό στα ενδότερα ενός εστιατορίου που αποτελεί συγχρόνως ταχύρυθμο μάθημα στον κόσμο των εστιατορίων αλλά και μια σπουδή στο πώς να στήσεις …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή