Κι αν το έκανες μέχρι και σήμερα, ήρθε η ώρα να το σταματήσεις.
Η αποθήκευση τροφίμων στο ψυγείο είναι εύκολη υπόθεση ωστόσο αυτό που αρκετές από εμάς αγνοούν είναι πως πολλά προϊόντα δεν πρέπει ποτέ να τοποθετούνται στην κατάψυξη. Ο Palak Patel, σεφ στο Ινστιτούτο Μαγειρικής Εκπαίδευσης, αναφέρει στο marthastewart.com τον λόγο: «Δεν θα έχουν τα συστατικά την ίδια γεύση αν παραμείνει το προϊόν για καιρό στην κατάψυξη. Τα γαλακτοκομικά ή τα προϊόντα με πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε νερό, δεν πρόκειται να είναι νόστιμα αν καταψυχθούν».
Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr