Την ανηφόρα έχει πάρει η τιμή της φέτας, του «εθνικού» μας τυριού που «πρωταγωνιστεί» στο καθημερινό τραπέζι των Ελλήνων και μοιάζει πλέον να μετατρέπεται σε είδος πολυτελείας. Την ίδια στιγμή η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Φέτας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με την παραγωγή της.
Η φέτα όπως και τα υπόλοιπα τυριά και γενικότερα τα γαλακτοκομικά προϊόντα στα οποία καταγράφονται σημαντικές ανατιμήσεις, επηρεάζεται από την μεγάλη αύξηση της τιμής του γάλακτος, εξαιτίας της μειωμένης παραγωγής φέτο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή