Αμύγδαλα: Η διατροφική τους αξία και οι λόγοι που θα μπορούσαμε να τα μουλιάζουμε πριν τα φάμε

0
96

Όλοι γνωρίζουμε τα οφέλη των αμυγδάλων για την υγεία μας. Αυτό που ίσως γνωρίζουν λίγοι είναι ότι το μούλιασμά τους σε νερό από το προηγούμενο βράδυ προσφέρει περισσότερα οφέλη για την υγεία, καθιστώντας ευκολότερη την πέψη τους και την απελευθέρωση των πολύτιμων συστατικών τους. 

Τα αμύγδαλα είναι πλούσια σε βιοτίνη, βιταμίνη Ε, μαγγάνιο, χαλκό, βιταμίνη Β2, φώσφορο, μαγνήσιο, ασβέστιο, φυτικές ίνες, πρωτεΐνες, κάλιο, σίδηρο και μονοακόρεστα λιπαρά οξέα.
Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή