Αντίνοος Αλμπάνης: Μέχρι πριν αρρωστήσω, είχα »πρόστυχη» αντιμετώπιση της θρησκείας

0
62
Instagram

Ο Αντίνοος Αλμπάνης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μίλησε για την αντιμετώπισή του απέναντι στην θρησκεία, η οποία άλλαξε μετά την περιπέτεια της υγείας του.

Αντίνοος Αλμπάνης: «Νιώθω βαθύτατο οίκτο για τον εαυτό μου»

«Εμένα δεν με νοιάζει αν αυτό που πιστεύεις είναι ο χριστιανισμός, η ορθοδοξία, αν είναι ο διαλογισμός, ο ινδουισμός, αν κάνεις γιόγκα»

«Μέχρι πριν αρρωστήσω, είχα πολύ πρόστυχη αντιμετώπιση με αυτά τα ζητήματα έως και τα χλεύαζα. Από όταν αρρώστησα και μετά στράφηκα πολύ στην εκκλησία. Είναι η δική μου προσωπική γνώμη, μέσα από την προσωπική δική μου εμπειρία ότι είναι πολύ σπουδαίο οι άνθρωποι να πιστεύουν. Εμένα δεν με νοιάζει αν αυτό που πιστεύεις είναι ο χριστιανισμός, η ορθοδοξία, αν είναι ο διαλογισμός, ο ινδουισμός, αν κάνεις γιόγκα», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Αντίνοος Αλμπάνης: Ο ρόλος του στη σειρά ο Δάσκαλος και τα γυρίσματα

«Δεν είμαστε φτιαγμένοι μόνο από δέρμα, αίμα, κόκκαλα, υπάρχει μέσα μας και ψυχή»

Και συνέχισε λέγοντας: «Αυτό που με ενδιαφέρει στους ανθρώπους είναι να βλέπω ότι σε αυτόν τον κόσμο που έχουμε χτίσει, που όλα είναι υλικά γύρω μας και τα λατρεύουμε, ότι διατηρούμε μια επαφή με την πνευματικότητά μας. Δεν είμαστε φτιαγμένοι μόνο από δέρμα, αίμα, κόκκαλα, υπάρχει μέσα μας και ψυχή».

Αντίνοος Αλμπάνης: «Τρέμω τον θάνατο, τρέμω τις αρρώστιες, τρέμω μη συμβεί  κάτι και δεν πάνε καλά τα πράγματα»

«Τρέφω απεριόριστο σεβασμό στους ανθρώπους που πιστεύουν»

«Αυτή η ψυχή για να μπορεί να λειτουργεί και να αναπνέει, πρέπει να ζει και μόνο μέσα από την επαφή μας με την πνευματικότητά μας, μπορεί αυτό να συμβεί. Τρέφω απεριόριστο σεβασμό στους ανθρώπους που πιστεύουν, ό,τι κι αν είναι αυτό», συμπλήρωσε ο Αντίνοος Αλμπάνης.Αλμπάνης: Στιγμές από τις διακοπές του και το μήνυμα για τους διαρρήκτες

«Πήγαινα και καθόμουν για ώρες»

«Σε μια βόλτα στη γειτονιά μου, που έχει ένα εκκλησάκι εκεί, κάποια στιγμή μπήκα μέσα. Ήταν ένας χώρος που είχε πολλή γαλήνη, ηρεμία και ένιωθα καλά. Πήγαινα και καθόμουν για ώρες», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Αντίνοος Αλμπάνης.