Χανιά: Συνελήφθη 40χρονος που προέτρεπε σε βία κατά το Pride μέσω social media

 Ένας άντρας 40 ετών συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής στα Χανιά διότι μέσω ανάρτησής του στα social media προέτρεπε σε βία κατά των συμμετεχόντων στο Pride.

Ο Χανιώτης συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής, καθώς, σύμφωνα με την αστυνομία διέπραξε το αδίκημα της διέγερσης σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοια. 

Όπως ανακοινώθηκε, σε ανάρτησή του που δημοσιεύτηκε σε μέσο κοινωνική δικτύωσης, απευθύνει κάλεσμα σε άλλα άτομα να προβούν σε διάπραξη εγκληματικών ενεργειών σε βάρος ατόμων τα οποία θα συμμετέχουν στην «2η πορεία ορατότητας της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας» που θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά σήμερα 06-07-2024. Ο συλληφθείς κρατείται και θα δικαστεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθη, χθες (05-07-2024) το απόγευμα στα Χανιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, 40χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της διέγερσης σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοια.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, σε ανάρτηση του ημεδαπού που δημοσιοποιήθηκε σε διαδικτυακή πλατφόρμα εμφανίζεται να απευθύνει κάλεσμα σε άλλα άτομα να προβούν σε διάπραξη εγκληματικών ενεργειών σε βάρος ατόμων τα οποία θα συμμετέχουν στην «πορεία ορατότητας ΛΟΑΤΚΙ» που θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά σήμερα ( 06-07-2024).

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss