«Αν ο Χάρι Πότερ μάς έμαθε κάτι, είναι ότι κανένας δεν αξίζει να ζει μέσα στην ντουλάπα», γράφει στο πλακάτ της φωτογραφίας, με την κοπέλα να ψάχνει την φίλη της. Το να χαθείς με την παρέα σου στην παρέλαση του Pride ήταν κάτι δεδομένο. Αναπάντητες κλήσεις επειδή τα άρματα έπαιζαν ηλεκτρονική μουσική, αδιάβαστα μηνύματα, γιατί, εντάξει, ας το ζήσουμε και λίγο, μη χάσουμε την παρέλαση με όλα αυτά τα «πού είσαι;/ στη γωνία/ δεν σε βλέπω/ σκαρφάλωσα στο φανάρι, φαίνομαι/ α, έχω φύγει πολύ μπροστά, τα λέμε Σύνταγμα στην Παπαρίζου», ήταν ενδεικτικές καταστάσεις εκείνου του απογεύματος. Ακόμα μία βρίσκεται ακριβώς δίπλα, σε εκείνο το ποτάμι που ανέβαινε την Πανεπιστημίου και τη γέμισε με χαμόγελα και χαρά.
«Γιατί να περιορίζεται σεξουαλικά ένα άτομο που χρειάζεται βοήθεια;» αναρωτιέται ένα άτομο με αναπηρία στο ντοκιμαντέρ Yes, we f**k. Ακούγεται ο όρος «σεξουαλικός βοηθός» – άγνωστος για μένα. Είναι ο βοηθός που προσφέρει βοήθεια σε άτομα που δεν έχουν πρόσβαση στο σώμα τους. Στην Ισπανία η σχετική σεξουαλική υπηρεσία θεωρείται νόμιμη. Στην Ελλάδα ακόμα δεν έχουν λυθεί τα βασικά (π.χ. προσβασιμότητα).
Ο Όρι από το Ισραήλ και ο Λούκα από τη Γερμανία είχαν συναντηθεί πρo Covid στα Ιεροσόλυμα. Μιλούσαν κατά καιρούς. Η τελευταία φορά ήταν δύο μέρες πριν ο Όρι έρθει στην Αθήνα. Να τοι τώρα, κάτω από την πιο άβολη στάση λεωφορείου στο κέντρο της Αθήνας, να ψάχνουν έναν φίλο όπως η κοπέλα με το πλακάτ. …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή