Με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και μικρότερο κίνδυνο καρδιαγγειακής νόσου, συνδέεται η κατανάλωση δύο έως τριών καφέδων την ημέρα, όπως δείχνει μία νέα αυστραλιανή επιστημονική έρευνα. Το όφελος αφορά όλα τα είδη καφέ, καθώς επίσης με ή χωρίς καφεΐνη.
Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον καθηγητή Πίτερ Κίστλερ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Μελβούρνης και του Ινστιτούτου Ερευνών Baker Heart & Diabetes, οι οποίοι έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό «European Journal of Preventive Cardiology» της Ευρωπαϊκής Εταιρεία …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή