Φάμπρικα κατά των πατεράδων: Πιστοποιητικά μαϊμού περί δήθεν ασέλγειας για να χάσουν τα παιδιά τους

0
86

Σύμφωνα με τις σοβαρές καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, υπάρχει κύκλωμα το οποίο έναντι αμοιβής χορηγεί πιστοποιητικά με στόχο την απαγόρευση της επικοινωνίας παιδιών με τους πατεράδες τους

Μορφή «χιονοστιβάδας» τείνουν να πάρουν οι καταγγελίες από πατέρες οι οποίοι ψευδώς κατηγορήθηκαν ότι κακοποιούσαν τα παιδιά τους. Μάλιστα, στα σκαριά βρίσκεται σχετική ομαδική προσφυγή από εννέα χωρισμένους άνδρες που αντιμετώπισαν τέτοιου είδους κατηγορίες με γνωμάτευσης από συγκεκριμένη παιδοψυχολόγο.
Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται στην καταγγελία τους, υπάρχει κύκλωμα το οποίο έναντι αμοιβής χορηγεί πιστοποιητικά με στόχο την απαγόρευση της επικοινωνίας παιδιών με τους πατεράδες τους.

Η ελληνική Δικαιοσύνη βρίσκεται μπροστά σε σε βαριές καταγγελίες που κάνουν λόγο για βιομηχανία ψευδών γνωματεύσεων για δήθεν ασέλγειες σε ανήλικα παιδιά, καθώς παιδοψυχολόγος φέρεται να έχει τροφοδοτήσει χωρισμένες γυναίκες με γνωματεύσεις κατά των πρώην συζύγων τους για δήθεν κακοποιητικές συμπεριφορές στα παιδιά τους.
Η πολύ σοβαρή υπόθεση, η οποία απασχολεί δεκάδες γονείς σε όλη τη χώρα, έχει ανατεθεί σε αρεοπαγίτη εισαγγελέα μετά την καταγγελία που κατέθεσαν εννέα γονείς οι οποίοι κατηγορήθηκαν για ασέλγεια στα ανήλικα παιδιά τους με γνωματεύσεις της συγκεκριμένης παιδοψυχολόγου. Η συγκεκριμένη παιδοψυχολόγος φέρεται να τροφοδοτήσει τακτικά χωρισμένες γυναίκες με ψευδείς γνωματεύσεις κατά των συζύγων τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» στις 26 σελίδες της καταγγελίας αναφέρονται συνοπτικά οι υποθέσεις εννέα μπαμπάδων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχουν εμφανιστεί και άλλοι πατεράδες που δηλώνουν ότι αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα και αναμένεται να προστεθούν και άλλες περιπτώσεις συμπληρωματικά στην καταγγελία που έχει κατατεθεί.

Παράλληλα γίνεται αναφορά στην μεθοδολογία και τις πρακτικές που ακολουθεί η συγκεκριμένη παιδοψυχολόγος η οποία φέρεται να κατηγορεί ψευδώς τους άρρενες γονείς για κακοποιητική συμπεριφορά.
Οι γονείς αναφέρουν ότι όλα γίνονται σε συγκεκριμένο στάδιο της δικαστικής διεκδίκησης του παιδιού, μετά το διαζύγιο και με με συγκεκριμένη μέθοδο και εξωφρενικές γνωματεύσεις.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή