H νέα ταινία της Margot Robbie δείχνει πολύ καλή αλλά έχει μια από τις χειρότερες αφίσες που είδαμε τελευταία – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


H Margot Robbie τώρα έχει αρχίζει να… ωριμάζει υποκριτικά και έρχεται στο προσκήνιο ξανά με μια νέα πολύ ενδιαφέρουσα ταινία που λέγεται Dreamland, η οποία όμως έχει μια από τις χειρότερες αφίσες που είδαμε τελευταία.

Εχει την εξής υπόθεση: Οι περιπέτειες ενός έφηβου παίρνουν αναπάντεχη τροπή, καθώς βρίσκεται στο κατόπι μιας επικηρυγμένης κακοποιού. Τη δεκαετία του 1930 και ενώ μία απίστευτη καταιγίδα σκόνης και ξηρασία χτυπάνε το Τέξας και το οδηγούν σε μία οικονομική κρίση, το οικογενειακό αγρόκτημα του Γιουτζίν Έβανς βρίσκεται στα όρια της χρεωκοπίας. Ο μοναδικός τρόπος για να το σώσει είναι να ανακαλύψει τα ίχνη της Άλισον Γουέλς, επικηρυγμένης για μια σειρά ληστειών, που όμως – για κακή του τύχη – είναι πανέμορφη.

Εκτός από την Margot Robbie παίζουν οι Finn Cole (Peaky Blinders), Travis Fimmel (Warcraft, Vikings), Kerry Condon (Avengers: Infinity War) Lola Kirke (American Made), Garrett Hedlund (Tron: Legacy), Darby Camp (Big Little Lies), σε σκηνοθεσία Miles Joris-Peyrafitte. Η ταινία κυκλοφορεί on demand στις 17 Νοεμβρίου.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss