H ζωή του Dwayne Johnson γίνεται σειρά – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Ο Dwayne Johnson εδώ και πολλά χρόνια έχει αρχίσει και “μεγαλώνει” το όνομα του ειδικά με τις ταινίες Fast And Furious και είναι ένας από τους μεγαλύτερους σταρ στην βιομηχανία.

Ο ηθοποιός ανακοίνωσε το cast για την σειρά του NBC, “Young Rock”, η οποία θα αναφέρεται στην παιδική, εφηβική και πιο ενήλικη ζωή του από τα παιδικά χρόνια μέχρι την πάλη, το American Football στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι και γενικότερα όλα όσα τον έκαναν αυτόν που είναι τώρα.

Συγκεκριμένα 3 ηθοποιοί θα τον υποδυθούν ανά πενταετία: Ο Adrian Goulx θα κάνει τον δεκάχρονο Johnson, ο Bradley Constant τον δεκαπεντάχρονο και ο Uli Latukefu όταν ήταν είκοσι χρονών και έπαιζε ποδόσφαιρο στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι με υποτροφία.

Την μητέρα του Ata Johnson θα υποδυθεί η Stacey Leilua και ο Joseph Lee Anderson τον πατέρα του ποτ έφυγε πριν λίγο καιρό από την ζωή (και στον οποίο αφιερώνει το πρώτο επεισόδιο, ενώ η Ana Tuisila θα κάνει την γιαγιά, Lia Maivia. Ο Johnson είπε πως το πρώτο επεισόδιο θα είναι αφιερωμένο στον πατέρα του, ο οποίος απεβίωσε νωρίτερα μέσα στη χρονιά.

Το “Young Rock” ακόμα δεν έχει ημερομηνία αλλά θα προβληθεί από το NBC μέσα στο 2021.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss