Heartstopper season 3: η σειρά του συνδρομητικού δικτύου αποκαλύπτει μια αφίσα

Οι οπαδοί των Heartstopper προσέξτε! Στις 11 Σεπτεμβρίου 2024, το Netflix παρουσίασε την επίσημη αφίσα για την 3η σεζόν της εξαιρετικά δημοφιλούς LGBT σειράς της πλατφόρμας SVOD. Και ένα τρέιλερ θα μπορούσε να φτάσει πολύ σύντομα… Κάνουμε έναν απολογισμό!

ΗΤσάρλι Σπρινγκ και ο Νικ Νέλσον επιστρέφουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ στην 3η σεζόν της σειράς Heartstopper, η οποία βασίζεται στο graphic novel της Άλις Όσεμαν και θα προβληθεί στο Netflix στις 3 Οκτωβρίου 2024. Και ενώ περιμένουμε να ανακαλύψουμε τι θα επακολουθήσει για το νεαρό ζευγάρι και τους φίλους τους, η πλατφόρμα SVOD δημιούργησε μια αφίσα για να σας κρατήσει σε αναμονή.

Επίσημη αφίσα για την 3η σεζόν του Heartstopper στο Netflix :

Μια αφίσα που ακολουθεί τη δημοσίευση εικόνων πριν από λίγες εβδομάδες, οι οποίες μιλούν για πολλά! Οι εικόνες δημοσιεύτηκαν στις 8 Ιουλίου από το Netflix, στο X.

Το καστ περιλαμβάνει τους αυθεντικούς Joe Locke και Kit Connor ως Charlie και Nick αντίστοιχα, καθώς και τους William GaoYasmin FinneyCorinna BrownKizzy EdgellTobie DonovanCormac Hyde-Corrin και Rhea Norwood. Αρκετά νέα πρόσωπα έχουν επίσης κάνει την εμφάνισή τους, όπως ο Darragh Hand, ο Jonathan Bailey και ηHayley Atwell, γνωστή από το ρόλο της ωςAgent Carter στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel ή δανείζοντας τη φωνή της στη Lara Croft στη σειρά κινουμένων σχεδίων Tomb Raider, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα τον Οκτώβριο.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss