Η Apple παρουσιάζει το iPhone 16 και νέες συσκευές στις 9 Σεπτεμβρίου

Η εκδήλωση, με τίτλο “It’s Glowtime”, αναφέρεται στη νέα έκδοση της ψηφιακού βοηθού Siri που θα ενσωματωθεί στις τελευταίες συσκευές της εταιρείας, και η οποία θα στηρίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη και στις τεχνολογίες της OpenAI.

Το iPhone 16 αναμένεται να φέρει σημαντικές αλλαγές, με μεγαλύτερες οθόνες στα μοντέλα Pro και νέες δυνατότητες κάμερας, συμπεριλαμβανομένου ενός ειδικού κουμπιού για λήψη φωτογραφιών. Ωστόσο, το επίκεντρο της παρουσίασης πιθανότατα θα είναι η περαιτέρω αναφορά στο Apple Intelligence, ένα σύνολο λειτουργιών τεχνητής νοημοσύνης που θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα νέα μοντέλα iPhone.

Εκτός από τα νέα iPhone, η Apple ετοιμάζει σημαντικές αλλαγές στη σειρά των έξυπνων ρολογιών της αλλά και ανανεωμένα AirPods. Η επόμενη έκδοση του τυπικού Apple Watch θα διαθέτει μεγαλύτερες οθόνες και πιο λεπτό σχεδιασμό, ενώ σχεδιάζεται και μια έκδοση του οικονομικού Watch SE από πλαστικό για πρώτη φορά.

Η εταιρεία προετοιμάζει επίσης δύο νέα μοντέλα AirPods: μια νέα οικονομική έκδοση για να αντικαταστήσει το μοντέλο του 2019, και ένα αντικαταστάτη για τα μεσαίας κατηγορίας AirPods που κυκλοφόρησαν το 2021. Και τα δύο μοντέλα θα έχουν νέο σχεδιασμό που θα μοιάζει περισσότερο με τα AirPods Pro, ενώ τα μεσαίας κατηγορίας ακουστικά θα αποκτήσουν για πρώτη φορά ακύρωση θορύβου.

Η εκδήλωση είναι κρίσιμη για την Apple, καθώς η εταιρεία στοχεύει στην αναζωογόνηση της ανάπτυξης στους τομείς του iPhone και των wearable προτάσεων της. Κατά την τελευταία ανακοίνωση κερδών, η Apple υπονόησε ότι οι πωλήσεις iPhone στο τρέχον τρίμηνο θα παραμείνουν σταθερές, χωρίς να σχολιάσει την εορταστική περίοδο.

Η Apple προετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τα νέα iPhone στα καταστήματα γύρω στις 20 Σεπτεμβρίου, που σημαίνει ότι οι 10 πρώτες ημέρες πωλήσεων θα συμπεριληφθούν στην τρέχουσα οικονομική περίοδο. Η εταιρεία ενδέχεται να δει περαιτέρω ώθηση αργότερα τον Οκτώβριο, όταν το Apple Intelligence θα κυκλοφορήσει ως μέρος του iOS 18.1. Τα αρχικά μοντέλα iPhone 16 αναμένεται να κυκλοφορήσουν με το iOS 18.0, το οποίο δεν περιλαμβάνει πολλές από τις βελτιώσεις που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη.

Η παρουσίαση θα μεταδοθεί ζωντανά στις 20:00 ώρα Ελλάδος μέσα από το επίσημο κανάλι της Apple στο YouTube.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss