Η Realme πιστοποιεί το κορυφαίο smartphone της με Snapdragon 8 Plus Gen 1 και φόρτιση 100W στην TENAA

Η Realme φέρνει τη δυνατότητα μιας νέας ναυαρχίδας smartphone που θα αντικαταστήσει το υπάρχον realme GT2 Pro με ένα που τροφοδοτείται από την επαναληπτική αναβάθμιση επεξεργαστή Snapdragon 8 Plus Gen 1 (ή 8+ Gen 1) της Qualcomm. Τώρα, είναι πιθανό η εν λόγω συσκευή να έχει εμφανιστεί σε ζωντανές εικόνες για πρώτη φορά.

Αυτές οι φωτογραφίες βρίσκονται σε μια νέα καταχώρηση βάσης δεδομένων TENAA για ένα Realme RMX3551. Αυτός ο αριθμός μοντέλου έχει επίσης εμφανιστεί στα αρχεία του AnTuTu Benchmark. Η ικανότητά του να ξεπερνά το σκορ του 1.000.000 σε αυτήν την πλατφόρμα μπορεί να εξηγηθεί από τις προδιαγραφές των 3,2 GHz που βρέθηκαν στην τελευταία της διαρροή – που τυχαίνει να είναι επίσης το κορυφαίο SOC SD 8+ Gen 1.
Αυτό οδήγησε σε προβλέψεις ότι αυτό το τηλέφωνο θα κάνει το ντεμπούτο του ως GT2 Explorer Master Edition, με προσαρμοσμένο φινίρισμα δεύτερης γενιάς που σχεδιάστηκε από τον καλλιτεχνικό συνεργάτη του κατασκευαστή Naoto Fukasawa – μια εντύπωση που ίσως επιδεινώνεται από πρόσφατα επίσημες χρωματικές επιλογές, όπως αυτές του GT2.

Η TENAA υποδεικνύει επίσης τώρα ότι το πλαίσιο της κάμερας θα φιλοξενήσει μια σειρά καμερών 50+50+2MP, μια οθόνη FHD+ 6,7 ιντσών και μια μπαταρία «2.440 mAh», μια προδιαγραφή που έχει καλές πιθανότητες να διπλασιαστεί περίπου όσο είναι τυπικό σύστημα διπλών κυψελών της Realme.
Σε αυτή τη σημείωση, η επερχόμενη ” …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss