Ιταλία: Αυξήσεις-ρεκόρ στα τρόφιμα και την ενέργεια

0
95

Μετά την παρουσίαση των στοιχείων που αφορούν τον πληθωρισμό του Οκτωβρίου (συν 11,9% σε ετήσια βάση) από μέρους του Ιταλικού Ινστιτούτου Στατιστικής Istat, η Ιταλική Ένωση Καταναλωτών (Unc) αναφέρεται στις ανατιμήσεις βασικών προϊόντων του τομέα των τροφίμων.
Πιο αναλυτικά, το σπορέλαιο, μέσα σε ένα χρόνο, στην Ιταλία αυξήθηκε κατά 56%, το βούτυρο κατά 42,9%, η ζάχαρη κατά 35,9% και το ρύζι κατά 30,6%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή