Καιρός: Με ήλιο και πτώση της θερμοκρασίας η Δευτέρα – Η πρόγνωση μέχρι το Σάββατο (pics)

Καιρός – Όλες οι ειδήσεις: Δείτε την πρόγνωση του καιρού μέχρι το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, καθώς και τους προγνωστικούς χάρτες της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ).

Καλός θα παρουσιαστεί ο καιρός σήμερα Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου.
Ο καιρός σήμερα

Γενικά αίθριος καιρός, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Από το βράδυ στο Ιόνιο οι νεφώσεις θα αυξηθούν.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα βόρεια όπου η μέγιστη τιμή της δεν θα ξεπεράσει τους 24 με 26 βαθμούς Κελσίου. Στην υπόλοιπη χώρα θα φθάσει τους 27 με 28 και τοπικά στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 29 με 30 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός, μέσα από το WINDY που χρησιμοποιεί τα προγνωστικά μοντέλα GFS, ECMWF και NEMS

Ο χάρτης των θερμοκρασιών από την ΕΜΥ για σήμερα Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗΚαιρός: Γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις κυρίως στη κεντρική Μακεδονία τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.Ανεμοι: Στα δυτικά βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Από τις μεσημβρινές ώρες οι άνεμοι θα στραφούν σε νοτίων διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 15 έως 26 βαθμούς. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΚαιρός: Γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Από το βράδυ στο Ιόνιο οι νεφώσεις θα αυξηθούν.Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΚαιρός: Γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες.Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ στρεφόμενοι βαθμιαία σε νοτίων διευθύνσεων με την ίδια ένταση.Θερμοκρασία: Από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗΚαιρός: Γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στην Κρήτη ως τις μεσημβρινές ώρες.Άνεμοι: Στις Κυκλάδες από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ με εξασθένηση από τις βραδινές ώρες. Στην Κρήτη αρχικά δυτικοί 4 με 6 στρεφόμενοι γρήγορα σε βορείων διευθύνσεων 3 έως 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 19 έως 28, στην Κρήτη τοπικά έως 30 βαθμούς Κελσ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss