Καπουτζίδης: Δεν πειράζει να δείτε κι εσείς δύο γκέι άντρες στην TV – Συγγνώμη κιόλας αν σας έπεσε βαρύ

0
61

 

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε για ακόμη μια φορά ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του, τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και την ελπίδα που του δημιουργεί η νέα γενιά.
“Εγώ έχω φάει λάσπη επειδή τόλμησα να διαμαρτυρηθώ για πράγματα τα οποία δεν έπρεπε να λέγονται στην τηλεόραση” ανέφερε -μεταξύ άλλων- ο Γιώργος Καπουτζίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη διαδικτυακή εκπομπή “Με Άλλη Ματιά”.

“Δεν πειράζει να δείτε δύο γκέι άντρες, δύο αναπήρους παραπάνω. Συγγνώμη κιόλας εάν σας έπεσε βαρύ”
Αναφερόμενος στην εκπροσώπηση της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας από εκείνον, ο Γιώργος Καπουτζίδης επισήμανε πως “αλλάζουν τα πράγματα. Στην τηλεόραση, είναι σωστότερη, υπάρχει περισσότερο. Χαίρομαι πάρα πολύ που μία δική μου δουλειά αποτελεί μια από τις πιο αντιπροσωπευτικές”.
Συνεχίζοντας, εκτίμησε ότι “γίνονται πιο σωστά τα πράγματα, η κοινωνία το ζήτησε περισσότερο. Εμένα, μου το επέβαλε ο ίδιος μου ο εαυτός, δεν περίμενα την κοινωνία. Εγώ αποφάσισα ως γκέι δημιουργός να πω τις ιστορίες μου. Ως προς τα ανάπηρα άτομα, ακόμα δεν έχουμε προοδεύσει όσο θα έπρεπε.”
“Μπορεί να φαίνεται πολύ σε μία σειρά, αλλά αν το δεις αναλογικά, είναι πάρα πολύ λίγο. Έχω ακούσει πάρα πολλές φορές αυτό το πράγμα. Μήπως ήταν πολύ; Συγγνώμη, εμένα με ρώτησε κανείς πόσες φορές δεν χρειάζεται να δω έναν άντρα, μία γυναίκα, μία πεθερά και τα προβλήματά τους μέσα σε μια σειρά; Τα έχει δει χίλιες φορές, φτάνει! Δεν πειράζει να δείτε και εσείς δύο γκέι άντρες, δύο αναπήρους παραπάνω. Συγγνώμη κιόλας εάν σας έπεσε βαρύ!”.

“Η τηλεόραση είναι ένα πάρα πολύ συντηρητικό μέσο”
Όπως επισήμανε ο δημοφιλής ηθοποιός: “Κι εγώ δεν έκανα coming out με το που βρέθηκα στην τηλεόραση. Ίσως ο πολύς κόσμος να μην το ξέρει, η τηλεόραση είναι ένα πάρα πολύ συντηρητικό μέσο. Και το πόσο συντηρητικό μέσο είναι, καμιά φορά έρχεται και σε ρουφάει.
“Ποτέ δεν ήμουν κρυμμένος, νομίζω όλοι είχατε καταλάβει για μένα χωρίς να χρειαστεί να πω κάτι φοβερό. Ωστόσο, επειδή μιλάμε για άλλα δημόσια πρόσωπα, που είναι και στην ηλικία μου, έχουμε μεγαλώσει με πολλούς περιορισμούς.
Έχουμε μεγαλώσει με την αντίληψη ότι αυτό που είσαι είναι ένα πρόβλημα που οφείλεις να το διαχειριστείς κάπως. Πρέπει κάπως ν …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή