Η απαξιωμένη μακαρονάδα των παιδικών μας χρόνων αξίζει μια καλύτερη υστεροφημία.
Η μακαρονάδα με κρέμα γάλακτος, μανιτάρια κονσέρβα και μπέικον, που ήταν κονσέρβα ζαμπονάκι στις πιο αυθεντικές τις εκδοχές, είναι ένα ιστορικό πιάτο για την αθηναϊκή και στη συνέχεια ελληνική μικροαστική εστιατορική σκηνή.
Μας ήρθε από την Αμερική μαζί με τις πρώτες πιτσαρίες κάπου στη δεκαετία του ‘70 και ήταν τόσο ιταλική όσο και η λαδωμένη κι αφράτη πίτσα με γκούντα στο ταψάκι, δηλαδή καθόλου. Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr