Κόκκινο κρέας και εγκεφαλικό – Τι ισχύει σύμφωνα με νέα ανασκόπηση μελετών

0
78

Η κατανάλωση μη επεξεργασμένου κόκκινου κρέατος δεν αυξάνει τις πιθανότητες να υποστεί κάποιος εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα ανασκόπηση μελετών.

Επί δεκαετίες υπήρχαν φόβοι ότι η κατανάλωση μοσχαρίσιου και χοιρινού κρέατος μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς τους σε λίπος.
Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή