Κριτική για την ταινία Glorious – Cineramen

0
69

Βαθμολόγησε το άρθρο

Ένας άνδρας βρίσκεται παγιδευμένος σε ένα μπάνιο με μια παράξενη φωνή να του λέει ότι μπορεί να είναι η μόνη του ελπίδα, ώστε να σταματήσει ένα τρομερό γεγονός.

Έχουμε δει τα τελευταία χρόνια έχουμε δει πολλές ταινίες στο είδος οι οποίες έχουν προσπαθήσει για το κάτι διαφορετικό με πολλές να πέφτουν συνεχώς στις ίδιες ευκολίες, κάτι το οποίο συμβαίνει δυστυχώς από ένα σημείο και μετά στην προκειμένη περίπτωση.
Η ταινία Glorious θα μπορούσε να έχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον και να καθηλώσει τον θεατή με το απειλητικό της κλίμα και την ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ιδέα να εστιάζει μόνο σε ένα άτομο οπτικά, ωστόσο από ένα σημείο και μετά ξεφεύγει και γίνεται εντελώς flat.
Ναι μεν στόχος για την ταινία Glorious είναι να προσφέρει στον θεατή αγωνία, εναν διαφορετικό τρόμο και να τον κάνει να νιώσει παράλληλα την απειλή που υπάρχει, ωστόσο έχει κάποια σημαντικά προβλήματα που αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα για κάτι παραπάνω.
Μπορεί να προσπαθεί από τα πρώτα λεπτά να σε βάλει στο κλίμα και αργεί σχετικά να μπει στο κανονικό της κομμάτι, ωστόσο ενώ αρχικά η ιδέα είναι υποσχόμενη, στο δεύτερο υπάρχουν μερικές ευκολίες και όλα καταρρέουν.
Η ταινία ενώ σε κάποια κομμάτια της στο πρώτο μέρος ιντριγκάρει και έχει ενδιαφέρουσες ιδέες, δεν πετυχαίνει πλήρως τον σκοπό της, μιας και όσο περνάει η ώρα… ξεχειλώνει, απλά ξεμένοντας από έξυπνες ιδέες.
Προσπαθεί να κρατήσει το ενδιαφέρον (υπάρχουν κάποιες δυνατές σκηνές), ωστόσο έχουμε μερικές κλισέ ατάκες , ενώ παράλληλα σε μερικές σκηνές που δε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή