Είναι ευρέως γνωστό πως ο κρόκος Κοζάνης. πέρα από υπέροχη γεύση στα φαγητά, προσφέρει και μια σειρά από οφέλη. Γι’ αυτό λοιπόν δεν είναι διόλου περίεργο πως η κατανάλωσή του, με μέτρο πάντα, έχει αρκετά οφέλη και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Ειδικότερα:
Βοηθάει στην πέψη: Μια έρευνα η οποία δημοσιεύτηκε στο Iranian Journal of Basic Medical Sciences το 2013 υποστηρίζει ότι οι στυπτικές ιδιότητες του σαφράν ενισχύουν τη λειτουργία του πεπτικού συστήματος.
…
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή