Μετά το σούσι, το σεβίτσε είναι ο νέος τρόπος κακοποίησης ενός ψαριού

0
70

Από όλες τις διατροφικές αμαρτίες και ιστορίες κακοποίησης φαγητού, αυτή της ψαροφαγίας, είναι ίσως η πιο επώδυνη από όλες στην Ελλάδα.

Το εστιατορικό virality σφηνώνει με το ζόρι το σεβίτσε ακόμα και σε καταλόγους ψαροταβερνείων της άγονης γραμμής σε ένα ανελέητο πογκρόμ απέναντι στην αισθητική και τη γαστρονομία μας.
Από όλες τις διατροφικές αμαρτίες και ιστορίες κακοποίησης φαγητού, αυτή της ψαροφαγίας, είναι ίσως η πιο επώδυνη από όλες στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή