Πώς θα τις ξεχωρίζεις, πώς θα τις καθαρίσεις, πώς θα κάνεις μία άριστα εργένικη ναπολιτάνα.
Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που οι Ιταλοί δίνουν αξία στην κόκκινη σάλτσα ντομάτας. Αρχικά σέβονται τις ντομάτες τους. Έχουν άλλωστε τόσες πολλές ποικιλίες από αυτές που νιώθουν ιερό καθήκον να τις εκμεταλλευτούν στο έπακρο. Και καλά κάνουν εδώ που τα λέμε.
Κατά δεύτερον, η σάλτσα τους πρωταγωνιστεί σε τόσα κρέατα και ψαρικά (σ.σ.: με κεφτέδες και γαρίδες για παράδειγμα), που γνωρίζουν ακριβώς ποιες ντομάτες να χρησιμοποιήσουν για να πετύχουν την ανάλογη γεύση.
Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr