Ένα νέο μαγειρικό πρόγραμμα αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του στην τηλεόραση προκειμένου να κοντράρει το masterchef.
Αστέρια Michelin, Χρυσοί Σκούφοι και αστέρια FNL ρίχνονται στη μάχη της κουζίνας του «Game of Chefs», όπως είναι ο τίτλος του νέου προγράμματος που έρχεται στο κανάλι του Αμαρουσίου από το φθινόπωρο.
Η ελληνική τηλεόραση θα βάλει φωτιά στην κουζίνα με τρία διαφορετικά σόου από την ερχόμενη σεζόν, αποτέλεσμα της ιδιαίτερα επιτυχημένης πορείας του MasterChef για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά από το Star.
Εκτός από το «Game Of Chefs», το οποίο έριξε ήδη τα πρώτα του τρέιλερ στην τηλεόραση του ANT1, στην αρένα της τηλεμαγειρικής ο ΣΚΑΪ ρίχνει το γνώριμο στον Έλληνα τηλεθεατή από το παρελθόν, «Top Chef». Για το τελευταίο μάλιστα, χύθηκαν τόνοι μελάνης, αναφορικά με το ντιλ που προσπάθησε ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί να κλείσει με τους κριτές του MasterChef, προκειμένου να τους εξασφαλίσει για το σόου.
Οι κριτές του «Game Of Chefs»
Άγγελος Λάντος, Βασίλης Μουρατίδης και Άνταμ Κοντοβάς κάθονται στη θέση του κριτή και βάζουν τη βραβευμένη υπογραφή τους στον πιο ανατρεπτικό διαγωνισμό μαγειρικής.
Οι τρεις διακεκριμένοι σεφ θα μοιραστούν με τους επαγγελματίες και ερασιτέχνες συμμετέχοντες του «Game Of Chefs» όλα όσα τους οδήγησαν στην κορυφή της γαστρονομίας: τη γνώση, την τεχνική, την εμπειρία, την αισθητική και τη διάθεση για πειραματισμό και καινοτομία.
Η ιδιαιτερότητα του νέου σόου
Οι πρώτες πληροφορίες για το νέο μαγειρικό σόου αποκαλύπτουν την ιδιαιτερότητα του προγράμματος που φιλοδοξεί να κερδίσει την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού.
Οι τρεις σεφ-κριτές, Άγγελος Λάντος, Βασίλης Μουρατίδης και Άνταμ Κοντοβάς θα δοκιμάζουν στα… τυφλά, θα ηγούνται των ομάδων τους και θα καταθέτουν διαφορετικής φιλοσοφίας μαγειρικές προτάσεις.
Το «Game Of Chefs» έρχεται στον ΑΝΤ1 για να αναδείξει τον νικητή που θα κερδίσει τον τίτλο του επόμενου κορυφαίου σεφ, αλλά και 50.000 ευρώ! Εδώ, όλοι μπορούν να αποδείξουν το μαγειρικό τους ταλέντο, αρκεί να έχουν τη φαντασία, τη δημιουργικότητα, το πάθος και την προσωπικότητα για να πετύχουν.
Ποιος είναι ο Άγγελος Λάντος
Ο Άγγελος Λάντος γεννήθηκε στο Μεσολόγγι το 1972 και σε ηλικία 4 ετών ήρθε με την οικογένειά του στην Αθήνα. Μόλις τελείωσε το Λύκειο, εργάστηκε ως σερβιτόρος και κάπως έτσι, μπαίνοντας στις κουζίνες των εστιατορίων, άρχισε να ερωτεύεται τη μαγειρική. Ακολούθησε η Σχολή Μαγειρικής και τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στα πιο γνωστά αθηναϊκά εστιατόρια, όπως το «Πιλ Πουλ» και το «Boschetto».
Το 2005 μπήκε στην κουζίνα του πιο εμβληματικού εστιατορίου της Αθήνας, τη «Σπονδή», ως sous chef δίπλα στον Γάλλο chef Arnaud Bignon, ενώ το 2012, μετά την αποχώρηση του Bignon, ανέλαβε τα ηνία του γαλλικού εστιατορίου, το οποίο ήδη κατείχε 2 αστέρια Michelin.
O Άγγελος Λάντος, σερβίροντας γαλλική κουζίνα με ευφάνταστους τρόπους, κατάφερε να διατηρήσει τη διάκριση που λαμβάνει από το 2008 έως σήμερα το σπουδαίο αθηναϊκό εστιατόριο.