Όταν η Ana de Armas έπαιξε στην ταινία War Dogs δεν ήξερε καν να μιλάει Αγγλικά – Cineramen

0
55

Βαθμολόγησε το άρθρο

Η ταινία biopic Blonde για την Marilyn Monroe θα… απογειώσει την Ana de Armas, η οποία έκανε το Αγγλόφωνο ντεμπούτο της στην ταινία War Dogs. Ωστόσο, όπως θα δείτε και στο βιντεάκι πιο κάτω, υπήρχαν αντικειμενικές δυσκολίες.

Όχι απλά ήταν η πρώτη ταινία για την Ana De Armas σε γλώσσα εκτός της δικής της, αλλά σε εκείνη που δεν ήξερε να μιλάει ούτε τα… βασικά. Προκειμένου να παίξει είχε μάθει απλά φωνητικά τις ατάκες “παπαγαλία” και όταν έγινε μια αλλαγή στο σενάριο, τότε εκείνη δεν μπορούσε να το καταλάβει ή να το διαχειριστεί και έτσι την ανάγκασαν να κάνει εντατικά μαθήματα της Αγγλικής γλώσσας. Η συνέχεια είναι λίγο πολύ γνωστή, από κει και πέρα.
[embedded content]
Το «War Dogs» βασίζεται σε ένα άρθρο του Guy Lawson για το Rolling Stone, που καταγράφει την ιστορία των David Packouz και Efraim Diveroli, δύο μονίμως μαστουρωμένων νεαρών από το Miami, οι οποίοι κατάφεραν να γίνουν διεθνείς έμποροι όπλων και κατέληξαν να έχουν ως “πελάτες” το Πεντάγωνο των ΗΠΑ. Τα δύσκολα αρχίζουν όταν ένα συμβόλαιο 300 εκ. δολαρίων απαιτεί να προμηθεύσουν με όπλα τους συμμάχους των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν. Τα πράγματα βγαίνουν εκτός ελέγχου και εξαιτίας της απειρίας τους και θα βρεθούν σύντομα σε κίνδυνο τόσο κατά τη διάρκεια της αποστολής τους, όσο και όταν επιστρέφουν στην πατρίδα τους, όπου μεγαλώνουν τα προβλήματα.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή