Ποιο λάδι πρέπει να χρησιμοποιείς στο τηγάνισμα;

0
57

Τουλάχιστον μάθε ποιος είναι ο πιο υγιεινός τρόπος ψησίματος στον πλέον ανθυγιεινό τρόπο μαγειρέματος.

Δεν αποτελεί νέο ότι το τηγάνισμα είναι από τους πλέον ανθυγιεινούς τρόπους μαγειρέματος που υπάρχουν, καθώς είναι ιδιαίτερα επιβλαβής για τον οργανισμό μας. Παρόλα αυτά όσο και να θέλουμε να τρεφόμαστε υγιεινά, αυτές οι πατάτες, τα σαγανάκια ή τα αυγά όταν μπαίνουν στο τηγάνι πραγματικά απογειώνονται γευστικά, οπότε είναι αρκετά δύσκολο να βάλουμε φραγμούς στον εαυτό και τις ορέξεις μας.
Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή