Αντιμέτωποι με σημαντικές ανατιμήσεις στο ελαιόλαδο βρίσκονται οι καταναλωτές που έχουν δει την τιμή στο ράφι τον τελευταίο χρόνο να αυξάνεται τρεις φορές.
Όπως επισημαίνει στο CNN Greece ο κ. Γιώργος Κόκκινος, παραγωγός του συνεταιρισμού δυτικής Μεσσηνίας, ο σημαντικότερος λόγος για τον οποίο καταγράφεται αύξηση στην τιμή του είναι η μειωμένη κατά 47% φέτος παραγωγή της Ισπανίας εξαιτίας της ξηρασίας και των κλιματικών αλλαγών. Με τη συγκεκριμένη χώρα να αποτελεί μεγάλο προμηθευτή ελαιολάδου διεθνώς, η ζήτηση …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή