Δεν μπορεί, όλο και κάπου θα έχετε πετύχει κάποιο βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ένα παχουλό κέικ, κάτασπρο και αφράτο, που τρεμουλιάζει σαν ζελέ. Το λένε «γιαπωνέζικο cheesecake», και πραγματικά
η φινέτσα και η λεπτότητά του μόνο από μια χώρα με αδυναμία στις λεπτεπίλεπτες υφές θα μπορούσαν να μας έρχονται. Είναι κάτι ανάμεσα σε angel food cake, σουφλέ και μους και δεν θυμίζει το κλασικό, ψητό νεοϋορκέζικο ούτε τις γνωστές παραλλαγές του ψυγείου. Η υφή του είναι σχεδόν μπαμπακένια και σε αυτή χρωστά και την κοινή του ονομασία: «cotton cheesecake». Παρά το γεγονός ότι περιέχει τυρί, πρ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή