Η αυθεντική συνταγή για πεντανόστιμο τιραμισού, από το ιστορικό ζαχαροπλαστείο της Ρώμης, Don Nino.
Υλικά
Μερίδες: για 1 ταψί 20 x 25 εκ.
-170 γρ. κρόκοι πολύ φρέσκων αυγών, σε θερμοκρασία περιβάλλοντος, (περίπου 8 – 9 κρόκοι)
-100 γρ. ζάχαρη
-4 κουτ. σούπας κρασί Marsala ή Μαυροδάφνη
-500 γρ. μασκαρπόνε
-5 ασπράδια αυγών
-300 γρ. μπισκότα σαβαγιάρ
-10 φλιτζανάκια δυνατός εσπρέσο λούνγκο, κρύος
-σκόνη κακάο, για το πασπάλισμα
Διαβάστε την συνέχεια στον Γαστρονόμο.