Στον πλανήτη του 2022, είσαι όλα τα κακά της μοίρας επειδή προτιμάς μία μπριζόλα.
Νομίζω πως όλοι με τις ταβέρνες μεγαλώσαμε. Όταν ήμασταν δηλαδή πιτσιρικάδες στις αρχές των 90s, χωρίς φανταχτερά εστιατόρια, που το fine dining της εποχής ήταν οι μπουφέδες στα κινέζικα εστιατόρια και που, στην πλειοψηφία, ο κόσμος είχε δοκιμάσει το πολύ άλλη μία εθνική κουζίνα. Με την ταβέρνα όμως δεν ίσχυε αυτό. Γιατί η ταβέρνα στην Ελλάδα είναι κουλτούρα. Το ψητοπωλείο, η χασαποταβέρνα, το ψησταριό, το κουτούκι. Και με την μεσογειακή διατροφή να είναι ταμπελοφόρος στο γαστριμαργικό ραντεβού της μέσης ελληνικής εξόδου, δεν έλειπε ποτέ ο μεγάλος πρωταγωνιστής: το κρέας.
Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr