Το χοιρινό της γιορτής: Τι κομμάτι να επιλέξετε και 21 τοπ συνταγές

0
85

Ποια κομμάτια του χοιρινού επιλέγουμε για το γιορτινό τραπέζι
Καρέ
Το καρέ ή το μπριζολίκι είναι οι μπριζόλες από τη σπάλα του χοιρινού ενωμένες. Τις περισσότερες φορές πωλείται χωρισμένο στις μπριζόλες του για ψήσιμο στα κάρβουνα, το γκριλ ή το τηγάνι. Ωστόσο το ολόκληρο καρέ είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό για το γιορτινό τραπέζι. Καλό είναι να κάνουμε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή