Το iPhone 17 Pro Max θα ξεχωρίζει με 12GB RAM και προηγμένο σύστημα ψύξης

Το iPhone 17 Pro Max που θα κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο του 2025, αναμένεται να ξεχωρίσει από τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς, προσφέροντας αποκλειστικά 12GB RAM. Σύμφωνα με τον αναλυτή Ming-Chi Kuo, η Apple σχεδιάζει να διαφοροποιήσει σημαντικά το κορυφαίο της μοντέλο, ενώ τα υπόλοιπα iPhone 17 θα διατηρήσουν τα 8GB RAM όπως θα ισχύει στη σειρά των iPhone 16.

Η αύξηση της μνήμης στο Pro Max δεν είναι απλώς ένα νούμερο στα χαρτιά αφού σύμφωνα με τον Kuo υποδηλώνει τη δυνατότητα για πιο προηγμένες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης και βελτιωμένη απόδοση σε απαιτητικές εφαρμογές. Ο ίδιος αναφέρει ότι εκτός από την αυξημένη RAM, το iPhone 17 Pro Max θα εξοπλίζεται με ένα προηγμένο σύστημα ψύξης. Αυτό θα συνδυάζει τεχνολογία vapor chamber με φύλλα γραφίτη και θα θυμίζει το σύστημα ψύξης ενός high-end gaming υπολογιστή, επιτρέποντας στη συσκευή να διατηρεί υψηλές επιδόσεις για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα χωρίς να υπερθερμαίνεται, κάτι που έχουμε δει σε αρκετά κορυφαία android smartphones τα τελευταία χρόνια, ειδικά σε όσα ανήκουν στη gaming κατηγορία.

Η στρατηγική της Apple να διαφοροποιήσει το Pro Max μοντέλο φαίνεται να είναι μια προσπάθεια να δικαιολογήσει την υψηλότερη τιμή του. αλλά παράλληλα θα μπορούσε να είναι μια ένδειξη για μελλοντικές εξελίξεις στο λειτουργικό σύστημα του iOS. Η αυξημένη RAM στο Pro Max μοντέλο θα μπορούσε να υποδηλώνει την προετοιμασία για πιο απαιτητικές λειτουργίες, όπως η υποστήριξη split-screen που πολλοί χρήστες έχουν ζητήσει εδώ και καιρό.

Ενδεικτικό είναι ότι σύμφωνα με τον Ming-Chi Kuo, το iPhone 17 Pro Max αντιπροσωπεύει περίπου το 40% των πωλήσεων της σειράς iPhone, συμβάλλοντας σημαντικά στα συνολικά έσοδα της Apple.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss