Μην πετάτε το μπαγιάτικο ψωμί, θα σας φανεί πολύ χρήσιμο.
Είτε προτιμάτε να αγοράζετε ψωμί κομμένο σε φέτες, είτε φραντζόλα από το αρτοποιείο ή να το φτιάχνετε μόνοι σας στο σπίτι, ένα είναι σίγουρο: το μπαγιάτικο ψωμί δεν αρέσει σε κανέναν.
Μετά από μερικές ημέρες το ψωμί δεν είναι αφράτο, αρχίζει να τρίβεται και η κόρα του γίνεται ελαστική και μαλακή.
Διατήρηση ψωμιού
Ένας τρόπος να διατηρήσετε περισσότερες μέρες το ψωμί φρέσκο είναι να το βάλετε στο ψυγείο ή στην κατάψυξη.
Τι γίνεται όμως όταν το ξεχάσετε για αρκετές ημέρες μέσα στη σακούλα και πλέον δεν τρώγεται;
Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr