Βελτιωμένη οθόνη και νέα ναυαρχίδα για τη σειρά iPhone 17 αποκαλύπτει νέα διαρροή

Οι δημοσιογραφικές πληροφορίες το τελευταίο διάστημα συνέτειναν στο ότι η Apple σκοπεύει να τερματίσει το μοντέλο Plus των iPhone το 2025, ενώ παράλληλα θα παρουσιάσει ένα ολοκαίνουριο μοντέλο, με την επωνυμία Slim, ως μία ακόμη πιο προηγμένη επιλογή, ανώτερη του iPhone Pro Max. Σύμφωνα με νέα διαρροή από το Ice Universe, η οποία αναδημοσιεύτηκε στο Weibo, οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιώνονται, ενώ παράλληλα αναφέρεται πως τα μεγέθη των οθονών και οι τιμές των μοντέλων θα διαμορφωθούν ως εξής:

* iPhone 17: οθόνη LTPO 6,27 ιντσών (799 δολάρια)

* iPhone 17 Pro: οθόνη LTPO 6,27 ιντσών (1.099 δολάρια)

* iPhone 17 Pro Max: οθόνη LTPO 6,86 ιντσών (1.199 δολάρια)

* iPhone 17 Slim: οθόνη LTP 6,65 ιντσών (1.299 δολάρια)

H πρώτη σημαντική διαπίστωση είναι ότι για πρώτη φορά και τα τέσσερα μοντέλα της σειράς 17 θα διαθέτουν οθόνες LTPO, με υποστήριξη λειτουργίας ProMotion, για μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης έως τα 120Hz. Ως τώρα, οι οθόνες που υποστηρίζουν τη λειτουργία αυτή ενσωματώνονταν αποκλειστικά στις συσκευές της Apple στην κατηγορία Pro, επομένως η σειρά 17 θα μπορούσε να είναι η πρώτη όπου η τεχνολογία αυτή διατίθεται και στις οικονομικότερες συσκευές.

Το iPhone 17 Slim αναμένεται να αποτελέσει τη νέα ναυαρχίδα του iPhone, με τιμή που θα κυμαίνεται στα 1.299 δολάρια, πληροφορία που, εφόσον επιβεβαιωθεί, θα το καταστήσει το ακριβότερο μοντέλο iPhone μέχρι στιγμής. Σύμφωνα με τη διαρροή, θα διαθέτει οθόνη 6,65 ιντσών, επομένως σε επίπεδο μεγέθους τοποθετείται ανάμεσα στο iPhone 17 Pro και το iPhone 17 Pro Max.

Όλα τα μοντέλα Pro φημολογείται πως θα διαθέτουν 12GB μνήμης, τριπλό οπίσθιο σύστημα καμερών 48mp καθώς και chip A19 Pro, κατασκευασμένο από την TSMC με τη διαδικασία Ν3Ρ, ενώ το απλό μοντέλο θα ενσωματώνει chip A19. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τις πληροφορίες για τη σειρά iPhone 16, που αναμένεται να ενσωματώνει το ίδιο chip σε όλα τα μοντέλα, το A18.

Σύμφωνα με τη διαρροή, το iPhone 17 Slim θα ενσωματώνει chip A19, διπλό σύστημα καμερών, σασί από αλουμίνιο και 8GB μνήμης, όμως δεν είναι βέβαιο πως κάτι τέτοιο θα ισχύει. Ενδεχομένως οι πληροφορίες αυτές να είναι απλά αποτέλεσμα εικασιών, με το σκεπτικό πως η συσκευή θα αντικαταστήσει το μοντέλο Plus, καθώς φαντάζει παράξενο η νέα ναυαρχίδα να έχει κατώτερα τεχνικά χαρακτηριστικά από τα μοντέλα Pro. Η σειρά iPhone 17 αναμένεται να παρουσιαστεί το Σεπτέμβριο του 2025.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss