Ιγκουοντάλα: Έκτη σερί χρονιά στους τελικούς του ΝΒΑ!

allstarbasket.gr

Την έκτη συνεχόμενη παρουσία του σε τελικούς ΝΒΑ οριστικοποίησε τα ξημερώματα της Δευτέρας ο Αντρέ Ιγκουντάλα, με τη νίκη -πρόκριση των Μαϊάμι Χιτ επί των Μπόστον Σέλτικς στους τελικούς της Ανατολής!

Στα 36 του χρόνια, με 16 σεζόν στο ΝΒΑ, ο Αντρέ Ιγκουντάλα προσθέτει ένα ακόμα παράσημο!

Το πόσο λαμπερό θα είναι, θα εξαρτηθεί από το πόσο μακριά θα φτάσουν οι Χιτ στους τελικούς με τους Λος Άντζελες Λέικερς του ΛεΜπρόν Τζέιμς και του Άντονι Ντέιβις!

Εκ των κορυφαίων αμυντικών τις δύο τελευταίες δεκαετίες, ο Αντρέ Ιγκουοντάλα έχει ταλαιπωρήσει κατά καιρούς τον Τζέιμς, οπότε και στους τελικούς, πλην του Τζίμι Μπάτλερ, θα δούμε και τον “Ίγκι” να παίρνει σειρά στο μαρκάρισμα του “Βασιλιά”!

Ο Ιγκουοντάλα έφτασε πέντε συνεχόμενες φορές σε τελικούς ΝΒΑ, με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, από το 2015 έως το 2019 και φέτος καταγράφει την έκτη συνεχόμενη παρουσία του.

Κατέκτησε τρεις τίτλους, το 2015, το 2017 και το 2018.

Το 2015, μάλιστα, αναδείχθηκε MVP των τελικών!

Φέτος η συμμετοχή του Αντρέ Ιγκουοντάλα στους αγώνες του Μαϊάμι, δεν μοιάζει με εκείνη που είχε στα καλά χρόνια των Γουόριορς.

Στην postseason ανέβασε το χρόνο συμμετοχής του σε 19,4 λεπτά ανά αγώνα, καθώς είναι προφανής η εμπειρία του από τέτοιους αγώνες.

Έχει μέσο όρο 4 πόντους και 2,6 ριμπάουντ, με κορυφαία του εμφάνιση τη χθεσινή, με τους 15 πόντους στο Game 6 με τους Σέλτικς.

Είναι δεδομένο όμως, ότι όσο βαθαίνει η σειρά των τελικών, τόσο περισσότερο χρόνο και ρόλο θα του δίνει ο προπονητής των Χιτ, Έρικ Σποέλστρα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις των τελικών του ΝΒΑ

ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΩΝ PLAYOFFS ΤΟΥ ΝΒΑ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss